Какво трябва да знаем за татуировките?

2012-01-31 16:26:00
Какво трябва да знаем за татуировките?

Все повече младежи искат да си направят поне една татуировка. 25% от хората между 18 и 30-годишна възраст вече са татуирали част от своето тяло. В следващите няколко години 40% от младите хора ще имат татуировка.

От години все повече девойки решават да украсят тялото си с някоя интересна рисунка или да напишат някоя мъдра мисъл. 65% от хората, които имат татуировка, всъщност са жени.

Хубаво е човек да се информира, преди да прави каквото и да е било. Това се отнася и за татуировките. Вижте защо хората искат да украсят тялото си, дали после съжаляват, че са го направили, какви рискове крие татуирането и какви са възможностите за премахване на татуировката, ако след години не я желаете.

Внимавайте с аматьорските татуировки! Има доста хора, които се оставят в ръцете на някой приятел, който твърди, че ще се справи и гарантира, че няма да има рискове за здравето. Не му се доверявайте! Първо тези татуировки не са красиви и е възможно да съжалявате, че не сте отишли при специалист, особено, ако си създадете проблеми със здравето.

Преди да вземете решение да си направите татуировка, помислите хубаво дали сте сигурни, че го искате. Те се отстраняват трудно, ще ви остане белег и е възможно да се инфектирате, ако са направени от човек, който не държи на чистотата.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
mimsssssss
преди 12 години

И к'во казахте? Нищо


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия