Lady GaGa хареса песен на поп-фолк дивата Антонина?

2012-08-16 14:46:00
Lady GaGa хареса песен на поп-фолк дивата Антонина?
Снимка: Diapason Records

Въпреки че концертът на ексцентричната Lady GaGa беше във вторник, той все още се коментира, защото определено изпълнителката направи изключително шоу.

 

 

Веднага след края на концерта й в София, част от турнето The Born This Way Ball, в интернет излезе новината, че певицата е цитирала в профила си в Twitter част от текст на песен на поп-фолк изпълнителката Антонина. Става въпрос за парчето „Шматка“, съобщи Diapason Records. Според хората чалга певицата сама е пуснала този слух, но тя твърди, че е разбрала за случващото се, благодарение на интернет. Антонина твърди, че хич не си пада по песните на Lady GaGa.

 

Точният текст на поста в Twitter, публикуван от Gaga, гласи "Mamina sladka, az sum si shmatka" is what they sing in Bulgaria. Not coming" („Мамина сладка, аз съм си шматка” – това пеят в България. Няма да ходя!).

 

 

Антонина каза, че се радва на вниманието на Lady GaGa и на факта, че от толкова много поп-фолк парчета тя е решила да коментира точно нейното, макар и да е вложила негативни на пръв поглед емоции. Според някои хора е възможно това да е начинът ексцентричната изпълнителка да покаже, че е харесала българската чалга песен.

 

По-късно съобщението бе премахнато от профила на Lady GaGa в Twitter. Отново се появиха твърдения, че Антонина нарочно е пуснала този слух, за да си направи безплатен PR.

 

Остава да гадаем дали GaGa наистина е чула чалга парчето или Антонина е решила да се възползва от посещението й в България.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Uzerneim
преди 11 години

OHMIGOSH, who the hell cares?!

daydreamings
преди 11 години

Оф,излагате се.Не разбрахте ли,че е фейк направн с фотошоп?????


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия