На 28 години жените се чувстват най-секси

2012-07-26 10:30:00
На 28 години жените се чувстват най-секси
Снимка: sxc.hu

Представителките  на нежния пол се чувстват най-секси, когато навършат 28 години, сочат резултатите от скорошно британско проучване, цитирани от в. “Daily Mail”.

 

Оказва се, че около 2 години преди навършването на третата десетилетка жените в най-голяма степен се чувстват доволни и удовлетворени от телата си. Именно на тази възраст около ¾ от дамите са категорични, че не биха променили нищо в себе си.

 

 

Резултатите от проучването също така сочат, че 23% от представителките на нежния пол харесват най-много очите си, 20% са тези, които се чувстват най-горди от формата и размера на гърдите си, а 13% смятат, че най-хубавата им черта, е тяхната интелигентност.

 

Малките ритуали, които карат жените да се чувстват най-привлекателни, са гримирането, обличането на секси дрешки и обуването на високи токчета.

 

Що се отнася до самочувствието, нежните създания се смятат за най-уверени, когато навършат 32 години. Именно тогава те най-силно усещат подкрепата на семейството и приятелите си, както и любовта на партньора си. Самоувереността на дамите се срива най-бързо, когато половинката им ги зареже.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия