Носенето на обувки с високи токчета придава сексапил, но е опасно

Високите токчета са се появили "на бял свят" преди 5-6 века според едни източници и преди времето на Медичите и Френската революция. Обувките на високи токчета са слабост на голяма част от представителките на нежния пол. Те правят жената

2011-04-19 01:16:21
Носенето на обувки с високи токчета придава сексапил, но е опасно
Високите токчета са се появили "на бял свят" преди 5-6 века според едни източници и преди времето на Медичите и Френската революция.

Обувките на високи токчета са слабост на голяма част от представителките на нежния пол. Те правят жената красива, секси и дръзка. Повечето дами, които носят обувки с високо токче, са самоуверени и имат самочувствие. Тези обувки се явяват нещо като задължителен аксесоар за повечето известни жени, които искат във всеки един момент да изглеждат очарователни и да излъчват сексапил.

И въпреки положителните качества на обувките с високи токчета, те си имат и доста сериозни минуси... Високите токчета често причиняват повече травми, отколкото спортът.

Най-честите контузии са изкълчване на глезен, счупени китки, охлузвания на лицето и други травми по главата. Спортистите също често падат, но това обикновено се случва върху по-меки повърхности, затова и техните травми обикновено са на глезена или под коляното.

А когато дамите, които са се качили на обувка с високо токче, паднат това става най-често на улицата - върху асфалт или бетон, затова и техните травми са далеч по-тежки и болезнени.
Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия