Кои са най-опасните за фигурата летни дестинации?

2012-07-18 21:48:00
Кои са най-опасните за фигурата летни дестинации?
Снимка: sxc.hu

Да отидеш на почивка и да се върнеш не само с приятен летен загар, но и с няколко излишни килца върху себе си вероятно не е едно от най-хубавите неща, които могат да ти се случат. Посещавайки определени дестинации, обаче, това е почти неизбежно, пише в. “Telegraph”.

 

Британската авиокомпания “Thomas Cook” подреди в класация най-опасните места за лятна почивка, които гарантират развалянето на хубавата фигура.

 

 

На първа позиция от британците е поставена Република Кипър. Ваканцията на средиземноморския остров прибавя към осанката средно около  1,5 кг. Втора в списъка е южната ни съседка Турция, която довежда до увеличаване на теглото с 1,38 кг.

 

Надебеляването на туристите, посетили двете държави, се дължи главно на предлаганите от хотелите в тях изобилни шведски маси, препълнени с меса и сиропирани десерти, на които е наистина трудно да устоиш.

 

На трето място в списъка на най-опасните за фигурата летни дестинации е Португалия. Посещавайки я, вие сте застрашени да се върнете у дома, наддали средно около 1,3 кг.

 

 

 

Вижте как изглежда пълният Топ 10 на класацията:

 

1. Кипър

2. Турция

3. Португалия

4. САЩ

5. Гърция

6. Холандия

7. Франция

8. Австралия

9. Италия

10. Белгия

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия