Десетте най - посещавани дестинации в света

Това е кратък списък на десетте най-посещавани дестинации в света за последните 10 години. 10 - Хонконг, Китай - Той предлага много на туристите като атракции и невероятно красиви модерни сгради, а в старата част на града има къщи, които са постро

2010-08-25 22:06:18
Десетте най - посещавани дестинации в света
Това е кратък списък на десетте най-посещавани дестинации в света за последните 10 години.

10 - Хонконг, Китай - Той предлага много на туристите като атракции и невероятно красиви модерни сгради, а в старата част на града има къщи, които са построени преди стотици години.

9 - Южна Африка - Тя печели девето място с това, че стана домакин на Световното по Футбол. Като цяло там всяка година ходят милиони хора и много звезди от Холивуд, а те знаят къде да разпускат.

8 - Шри Ланка - Мястото е пълно с природна красота и културни забележителности и прилича на огромен тропически зоопарк, с всичките многобройни видове животни, които обитават земите й.

7 - САЩ - Всеки иска да види новият континент и една от най- силно развитите държави в света. С градове като Лос Анджелис, Ню Йорк, Вашингтон и Лас Вегас, това е неустойма дестинация за много хора.

6 - Непал - Най- бързо развиващата се туристическа дестинация. С всякакви удобства за туристите и невероятни разходки в прохладните планини на Непал. Да не пропускаме и Еверест - мечтата за милиони хора.

5 - Куба - След като забраната за жители на САЩ да пътуват до Куба, бе премахната, хората пощуряха и ежегодно милиони туристи посещават латиноамериканската дестинация.

4 - Антарктика - Броят на туристите се увеличава с всяка изминала година и скоро това ще е дестинация номер 1 ако бройката  продължи да расте толкова бързо.

3 - Дубай - Бурж Дубай е най- новото чудо за невероятната дестинация . Палмовият остров и други невероятни творения на човека, привличат десетки милиони туристи всяка година в Дубай.

2 - Бразилия - Това е най- добрата комбинация от стил, природа и приключение, която можете да получите на едно място.  Бразилия има много богата култура и постоянно има карнавали, които са все едно присъствате на честване на ново хилядолетие.

1 - Исландия - това е най- посещаваната дестинация за последните 10 години.  Хората ходят там с цел да зърнат Северното сияни. След като вулканът Ейяфятлайокутъл изригна, милиони туристи са посетили тази дестинация. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
problem4eeee
преди 10 години

"След като вулканът Ейяфятлайокутъл изригна, милиони туристи са посетили тази дестинация." мда супер логично :Д


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия