Доказано: Днешните жени са по-умни от мъжете

2012-07-16 13:13:00
Доказано: Днешните жени са по-умни от мъжете
Снимка: sxc.hu

Винаги е имало спорове относно това кой е по-умен – мъжете или жените. Учените сложиха край на теориите – към днешна дата дамите са по-умните, съобщи в. „Дейли експрес“.

 

 

Резултатите от тестовете са по-високи от тези на господата за пръв път от 100 години. Това е така, защото представителките на нежния пол имат възможността да вършат няколко неща едновременно.

 

От един век насам резултатите от тестовете за интелигентност се увеличава, но при дамите това става по-бързо. Ежедневието, което водим, кара мозъкът ни да се адаптира по-бързо и така се повишава коефициента ни на интелигентност.

 

Светът става по-сложен и затова ни е нужно повече абстрактно мислене. Напредъкът, който се забелязва, е по-голям при дамите, отколкото при мъжете.

 

Момчета, все още ли се мислите за по-умни?

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
jasmins
преди 12 години

ne, ne 4e mujete sa po-glupavi prosto jenite se adaptirat i mobilizirat po-burzo

mikko123
преди 12 години

В чужбина може и да е така, но българките са едни от най-простите парчета. Но и българите не блестят с някакъв ум честно казано. Нацията е лош материал, балкански. Само гърците и испанците са по-смотани.

Tonichkka
преди 12 години

Момчетата едва ли са съгласни с това... хаха

scrooper
преди 12 години

По- умни, по- оправни, по- дейни, по- амбициозни. Да, защото се налага. Иначе, по заложби, бих казала, че мъжете превъзхождат жените.

mikko123
преди 12 години

Чудя се как още може да има жени, които искат да докажат, че са по-добри от мъжете? А с такива приказки само доказват колко комплексирани са. Какво е това избиване на комплекси, нали уж искате равенство? Като не те кефят мъжете, стани лесбийка.

mikko123
преди 12 години

Хахаха какви простотии, все едно да кажеш че тези с високи оценки задължително са по-интелигентни, а от опит знам, че това не винаги е така. Другото което е, един нормален , здрав мъж също може да върши няколко неща едновременно, просто по-рядко му се налага.

Anarchya2
преди 12 години

Колко грешна информация само :Д но защо да споря за нещо толкова яснои видно.

sashko705
преди 12 години

Ahahaha, you wish...

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия