Най-умната българка е от ромски произход

Жена от ромски произход е българката с най-висок коефициент на интелигентност. Тя разбрала за уникалните си умствени възможности съвсем случайно. Жената досега изкарва прехраната си като чистачка. Един ден ромката почиствала офис и съвсем случайн

2010-06-25 23:16:01
Най-умната българка е от ромски произход
Жена от ромски произход е българката с най-висок коефициент на интелигентност. Тя разбрала за уникалните си умствени възможности съвсем случайно. Жената досега изкарва прехраната си като чистачка.

Един ден ромката почиствала офис и съвсем случайно видяла тесте с примерни въпроси за интелигентност. Задачите били странни чертежи, които били подредени в таблица и показвали определена закономерност. На жената й станало интересно какви са тези въпроси и чертежи и разгледала подробно тестовете. Тогава се появил един от работниците във фирмата и видял, че ромката проявява интерес към тестовете за интелигентност. Той й предложил да направи един тест и да види колко точки ще изкара.

За нейно учудване и за учудване на всички тя изкарала 224 точки - едва 2% от цялото човечество има толкова висок коефициент на интелигентност. Предимно това са учени и хора, които имат много високо образование.

Жената е известна сред приятелите и познатите си като много любопитна и доста интелигентна. Тя учила в гимназия до 11-ти клас и я е завършила с отличен. Другото, което е доста странно, е че знае осем езика, а никога не е ходила на курсове по чуждестранни езици. Опитът е най-добрият учител - тя научила испански, сръбски, португалски, турски, италиански и френски в чужбина, където работила и се препитавала. Другите два езика, които знае са родният й език и българският. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Skinhead_88
преди 11 години

***!Тук има някаква измама..

alex970
преди 11 години

Ами евала на това момиче


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия