Шокиращ случай на пристрастяване към... майонезата

2012-06-21 16:42:00
Шокиращ случай на пристрастяване към... майонезата
Снимка: sxc.hu

Британката Филипа Гарфилд е сред малкото хора в света, пристрастени до такава степен към определен продукт, че го използват за почти всичко, пише OddityCentral.

 

Лондончанката гарнира с майонеза всяко свое хранене – като се започне от пържените картофки и пицата, което не звучи никак странно, и се стигне до плодовете и шоколадовите десерти, което вече предизвиква определена доза отвращение.

 

 

Гарфилд подправя с майонеза дори сутрешното си кафе. Въпреки че повечето хора по света предпочитат да овкусяват горчивата напитка с мляко или сметана, британката е на съвсем друго мнение.

 

Странните привички на лондончанката обаче не свършват дотук. Тя до такава степен е обсебена от майонезата, че дори мие косата си с нея, вместо с шампоан. Гарфилд вече е открила редица приложения на любимия си продукт. С майонеза тя замества крема за бръснене, крема за лице, балсама за коса и какво ли още не.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
scrooper
преди 11 години

Нищо необичайно... Има реалити, в което показват хора, които ежедневно си хапват тоалетна хартия, препарат за почистване и т.н. Интересното е, че не умират (грубо, но)- имат си там проблеми като проядени зъби и неразположения, но с години им няма нищо сериозно.

kitty02
преди 11 години

Toва не е нормално..

BreakingDawn
преди 11 години

Все пак фамилията и е Гарфилд о.О :DD

strawberry88
преди 11 години

УОУ! O.O

hayely
преди 11 години

Сигурно е дебела и с мазна коса .. eww ;/

vilityyy979
преди 11 години

леле , колко странни хора има...

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия