Лепваш генитален херпес, осъждат те да заплатиш 900 хил. долара

2012-06-06 18:40:00
Лепваш генитален херпес, осъждат те да заплатиш 900 хил. долара
Снимка: sxc.hu

Възрастен мъж от американския щат Орегон бе осъден да заплати на интимната си партньорка сума в размер на почти един милион долара, тъй като умишлено я заразил с генитален херпес, съобщава в. “New York Daily News”.

 

69-годишният бивш зъболекар и 49-годишната жена, чието име не се съобщава, се запознали през 2010 година чрез сайт за запознанства. Още на четвъртата си среща на живо те правили секс. Оказало се обаче, че американецът има генитален херпес, с който заразил партньорката си.

 


 

В съда 49-годишната жена заявява, че е настоявала пред любовника си да използват презерватив по време на сексуалния акт. По нейните думи става ясно, че той я е излъгал, че си е сложил кондом. След като приключили обаче, мъжът не само признал, че не е използвал предпазни средства, но и чистосърдечно заявил, че страда от полово предавана болест.

 

Заразената жена изпаднала в истинска депресия. В продължение на няколко месеца тя не можела да се съвземе от шока, който й бил нанесен. Американката дори твърди, че е започнала да губи косата си, вследствие на употребата на медикаменти за облекчаване на състоянието й.

 

Именно поради всички тези неприятности, които й създал 69-годишният й интимен партньор, жената решила да потърси възмездие в съда. Тя настоявала за солидно обезщетение за нанесените и психически и здравни щети и в крайна сметка го получила. Съдебните заседатели отсъдили да й бъде изплатена компенсация в размер на рекордните 900 000 долара.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия