Японец сготви гениталиите си и ги продаде

2012-05-26 11:38:00
Японец сготви гениталиите си и ги продаде
Снимка: sxc.hu

22-годишният японец Мао Сугияма изуми (и същевременно погнуси) света, след като сготви своите гениталии и продаде ястието на петима клиенти, пише в. “Daily Mail”.

 

Младият мъж, който твърди, че е асексуален, се подложил доброволно на операция за отстраняване на пениса, тестисите и скротума му малко след 22-ия му рожден ден в началото на април. Именно тогава той решил да запази гениталиите си замразени, докато реши дали да ги изхвърли или да направи нещо друго с тях.

 

Първоначално Сугияма възнамерявал сам да ги изяде, но впоследствие решил, че може да припечели малко пари като ги продаде. Той обявил, че търси човек, който има желанието да похапне вкусно ястие, приготвено от отстранените му гениталии, на цена от 100 000 йени (около 1000 евро). Тъй като желаещ не се намерил, японецът решил да раздели предлаганото от него ястие на няколко порции на по-ниска цена.

 

 

Така не след дълго той успял да открие петима клиенти – 30-годишна двойка, 22-годишна жена, 32-годишен мъж и 29-годишният Шигенобу Матсузава, който не се притеснил да разкрие самоличността си пред медиите. Всички те били уверени, че гениталиите на Сугияма са преминали изчерпателни тестове за наличието на венерически болести, но такива не са били открити. Въпреки това обаче, клиентите трябвало да подпишат споразумение, според което освобождават от отговорност 22-годишния японец, в случай че развият някакво заболяване в резултат на изяждането на приготвеното от него ястие.

 

След всичко това подготовката за тържествената вечеря в Токио започнала. Сугияма сготвил сам пениса, тестисите и скротума си под зоркото наблюдение на професионален готвач. Гениталиите на младия мъж били гарнирани с гъби, магданоз и специален сос. Преди поднасянето им желаещите да ги вкусят изслушали пиано рецитал и участвали в свободна дискусия, разглеждаща проблемите на хората с различна сексуална ориентация.

 

По-интересен в случая обаче е отговорът на въпроса, каква би могла да е причината, накарала петима човека да ядат човешки гениталии. Шигенобу Матсузава разкрива, че това, което го е подтикнало към подобно действие, е фактът, че през целия му живот едва ли ще срещне втора подобна оферта. Мотивите на останалите консуматори на гнусното ястие не са известни.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Маринела92
преди 11 години

Айде бон апети... след като прочетох статията ми се догади ...мале мале...да си беше направил и една супа поне..че да нахрани повече народ!

Sashoo0
преди 11 години

травестит и четирима канибали в действие..........

the_world_around_me
преди 11 години

:D:D:D Ама в този сайт само такива простоии публикувате ;dd Отврат xD

Wazaap
преди 11 години

30-годишна двойка, 22-годишна жена по-голяма идиотщина не бях чел ...

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия