Прислужница сипа в кафето на шефа си менструална кръв

2012-05-25 20:01:00
Прислужница сипа в кафето на шефа си менструална кръв
Снимка: sxc.hu

Млада индонезийска прислужница, работеща за 38-годишен мъж от Сингапур, сипа в кафето на своя работодател част от собствената си менструална кръв, пише DigitalJournal.

 

Особено гнусното деяние било извършено през август месец миналата година в апартамента на нищо неподозиращия Панг Нит Син. Сдобивайки се със своята чаша горещо сутрешно кафе, той нямал ни най-малка представа каква „подправка” е добавила прислужницата му към него.

 

 

 

Въпреки че все още не са ясни причините, накарали 24-годишната жена да сипе в кафето на шега си собствената си менструална кръв, тя се е признала за виновна. В момента прислужницата се намира зад решетките, тъй като не може да си позволи да плати гаранцията си, която е в размер на 5000 долара.

 

Около случая, разбира се, веднага се появиха редица спекулации и предположения. Някои смятат, че чрез гнусния си акт младата жена е искала да накаже работодателя си за лошото му отношение към нея. Други пък вярват, че прислужницата се е опитала да изпълни „магическо заклинание” върху шефа си, което да го накара да се влюби в нея и най-малкото да й предложи повишение. В голяма част от източните култури съществува вярване, според което менструалната кръв съдържа феромони, помагащи за съблазняването на даден мъж. 

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
anabel_lee
преди 11 години

Как се е разбрало, че е направила подобно нещо?

Маринела92
преди 11 години

На къде отива този свят..божеееееееееее......

NewYork_girl
преди 11 години

:D Леле....такова нещо досега не бях чувала! Нямам думи..:D :D

the_world_around_me
преди 11 години

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Голяма гпупост е това :D

Er4
преди 11 години

WTF :X

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия