Уволниха жена – била твърде секси

2012-05-23 16:15:00
Уволниха жена – била твърде секси
Снимка: reuters.com

Млада американка бе уволнена от шефовете си с довода, че била прекалено секси, пише в. “Daily Mail”.

 

Миналия месец 29-годишната Лорън Одес постъпила на работа в компания за производство на бельо, собственост на ортодоксални евреи. Въпреки че вършела съвестно работата си, тя постоянно получавала забележки от страна на супервайзърите и мениджърите, че се облича прекалено провокативно. Собственикът на компанията пък директно й заявил, че трябва да намери начин да „накара гърдите си да изглеждат по-малки, отколкото са”.

 

 

Стигнало се до момент, в който Лорън Одес била принудена да носи специално облекло – провиснал халат за баня, който до известна степен успявал да закрие пищните й форми. Тъй като 29-годишната жена била единственият служител в компанията, носещ  подобно „работно облекло”, тя често ставала обект на подигравки от страна на останалите работници.

 

След като за пореден път Лорън Одес прекарала часове в обикаляне на магазините и търсене на подходящи за работата й одежди, тя получила обаждане от шефовете си, които й обяснили, че е прекалено секси и затова не може да продължава да работи за тях. Разбира се, уволнената жена не се примирила с подобно обяснение.

 

В момента 29-годишната американка е завела съдебно дело срещу шефовете си, в което ги обвинява в дискриминация на красивите и сексапилни жени.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
scrooper
преди 11 години

айде бе, една черна широка блуза би свършила перфектно работа.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия