Тони Стораро направи истински фурор в Лондон

2012-04-25 10:14:00
Тони Стораро направи истински фурор в Лондон
Снимка: Diapason Records

Поп-фолк изпълнителят Тони Стораро изнесе първия си концерт в Лондон. Над 1 000 фенове на певеца посетиха местен клуб, за да се забавляват с песните му, съобщиха от Diapason Records.

 

Тони Стораро изнесе няколкочасов лайв в компанията на двама музиканти, с които често си партнира на сцената – кларинетиста Кямил Кямил и клавириста Витко Щерев-Шаин.

 

 

Купонът продължил до ранни зори, като феновете на певеца не спирали да пеят с него песни от репертоара му и други известни балкански парчета.

 

Тони Стораро е много доволен и развълнуван от участието си. „Беше страхотно парти! Не подозирах, че имам толкова почитатели в Англия. Надявам се скоро отново да имам възможност да се срещна с моите фенове на Острова.”, сподели певеца.

 

Освен Тони Стораро тази година и синът му има участие в Лондон. Той бе избран като едно от петте български деца, които ще пеят на откриването на Олимпийските игри през лятото.

 

Поп-фолк изпълнителят не е имал време да разгледа лондонските забележителности, но има намерение в най-скоро време да отиде с цялото си семейство и да наваксат пропуснатото.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия