Фикрет, синът на Тони Стораро ще пее на Олимпийските игри в Лондон

Фикрет, синът на Тони Стораро, е един от петимата българи, които ще пеят на Олимпийските игри в Лондон тази година през лятото.  Петимата ще бъдат  част от ансамбъла ‘Гласовете на м

2012-01-29 01:30:00
Фикрет, синът на Тони Стораро ще пее на Олимпийските игри в Лондон

Фикрет, синът на Тони Стораро, е един от петимата българи, които ще пеят на Олимпийските игри в Лондон тази година през лятото.  Петимата ще бъдат  част от ансамбъла ‘Гласовете на младежката музика’ , който ще участва  в събитията, които ще съпътстват игрите.

В ансамбъла участват 100 британски ученици и петима младежи от Бразилия. Музикантът Ричард Фростик, който отговаря за селекцията, обаче, специално отредил 5 места и за български младежи, защото бил впечатлен от таланта  на нашенците.  За целта той организира кастинг, на който се явиха стотици кандидати.

Фики, както наричат синът на Тони Стгораро,  учи в Националното музикално училище ‘Любомир Пипков’  в София, специалност ‘Поп и джаз пеене’.  Стораро-младши е впечатлил  Фростик не с песен от репертоара на баща си, а с прекрасно изпълнение на хит на Стиви Уондър.

Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия