Как да имаш бедра като на Дейвид Бекъм?

2012-04-23 15:58:00
Как да имаш бедра като на Дейвид Бекъм?
Снимка: Reuters

Дейвид Бекъм е харесват както от жените, така и от мъжете. Разликата е там, че представителите на силния пол харесват тялото му и искат да имат такова. Е, ако човек наистина има желание да постигне нещо, той трябва просто да се постарае да го направи.

 

Въпреки че футболистът е в залеза на своята футболна кариера, той продължава да има стегнати и хубави бедра като на 20-годишен.

 

Той може да се похвали с хубавото си тяло, благодарение на редовните и тежки тренировки, както и на специалния хранителен режим, който спазва.

 

Преди няколко дни Дейвид Бекъм минава през програма, в която има един час Пилатес, упражнения за укрепване горната част на краката и мускулните групи в тази област и бягане на пътека.

 

 

Почти всички футболисти правят конус-скокове, които осигуряват тонус и стегнатост на бедрата. Те са различни от нормалните с това, че трениращият трябва да прескача поставен пред него конус. Разстоянието между конусите е близо 50 сантиметра.

 

Конус-скоковете може да бъдат и странични. По този начин се натоварва основно вътрешната и външната част на бедрата. Хубаво е да имате между 5 и 10 конуса и да правите упражнението 2-3 пъти.

 

Ако спазвате тези тренировъчни програми, то е въпрос на време да направите крака като на футболист, дори без да тренирате този спорт.

 

Още любопитни новини за здравето можете да прочетете в Puls.bg

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
miloto_girl_4e
преди 12 години

Не, мъжете харесват тялото му като тяло, докато жените си падат по него :)))

Chacho
преди 12 години

Разликата е там, че представителите на силния пол харесват тялото му и искат да имат такова.Жените го харесват заради уменията, мъжете заради тялото. Амин.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия