Дамите, които имат заоблени бедра, са по-умни и съобразителни

Формата на женската фигура може ясно да покаже какъв интелект притежава една жена. Поне това е мнението на учени от Калифорния и Питсбърг. Те направили проучване, в което участвали над 16 000 представителки на нежния пол на различна възраст. Изсл

2011-09-23 02:22:47
Дамите, които имат заоблени бедра, са по-умни и съобразителни
Формата на женската фигура може ясно да покаже какъв интелект притежава една жена. Поне това е мнението на учени от Калифорния и Питсбърг.

Те направили проучване, в което участвали над 16 000 представителки на нежния пол на различна възраст. Изследователите сравнили показателите на тяхното тегло с резултатите, които получили от тестовете за съобразителност.

Дамите, които имали малки или средни на големина гърди и заоблени бедра, са се представили значително по-добре от останалите жени. Техните наследници също показали по-високи резултати.

Жените, които имат по-едри бедра, са по-съобразителни личности, защото мазнините съдържат голямо количество на мастните киселини омега-3, а те от своя страна помагат за развитието на човешкия мозък още в зародиш. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия