Американка от град Скоуки, щата Илинойс, откри голи снимки на хора, които изобщо не познава, в „чисто новия” си телефон, пише DigitalSpy.

 

Преди около година Джина Лала решила, че има нужда от смартфон, за да е в крак с модерните технологии. Ето защо тя посетила магазин “Verizon” в града си, откъде си купила чисто нов телефон... или поне така си мислела.

 

Разглеждайки менюто на новата си придобивка, Лала с ужас открила галерия, пълна с голи снимки на мъже, които не познава. Тя веднага се върнала в магазина и вдигнала огромен скандал. Собственикът се извинил и заявил, че подобна грешка няма да се повтаря.

 

 

Само година по-късно майката на Лала също решила, че има нужда да си купи нов телефон. Тя също посетила магазин “Verizon”, от който си купила уж неупотребяван мобилен апарат. Когато се прибрала вкъщи и отворила кутията, тя забелязала от вътрешната й страна бележка, която гласяла, че телефонът е удрян в бюро. На гърба на устройството присъствало дори името на бившия му собственик.

 

От магазина, разбира се, за пореден път направили извинение, като този път се оправдали, като заявили, че продават това, което им се носи от доставчиците, и самите те са нямали представа, че са им пробутали ремонтирани стари телефони за нови.

Автор: Илиана