Американка откри голи снимки в „чисто новия” си телефон

2012-04-14 14:13:00
Американка откри голи снимки в „чисто новия” си телефон
Снимка: sxc.hu

Американка от град Скоуки, щата Илинойс, откри голи снимки на хора, които изобщо не познава, в „чисто новия” си телефон, пише DigitalSpy.

 

Преди около година Джина Лала решила, че има нужда от смартфон, за да е в крак с модерните технологии. Ето защо тя посетила магазин “Verizon” в града си, откъде си купила чисто нов телефон... или поне така си мислела.

 

Разглеждайки менюто на новата си придобивка, Лала с ужас открила галерия, пълна с голи снимки на мъже, които не познава. Тя веднага се върнала в магазина и вдигнала огромен скандал. Собственикът се извинил и заявил, че подобна грешка няма да се повтаря.

 

 

Само година по-късно майката на Лала също решила, че има нужда да си купи нов телефон. Тя също посетила магазин “Verizon”, от който си купила уж неупотребяван мобилен апарат. Когато се прибрала вкъщи и отворила кутията, тя забелязала от вътрешната й страна бележка, която гласяла, че телефонът е удрян в бюро. На гърба на устройството присъствало дори името на бившия му собственик.

 

От магазина, разбира се, за пореден път направили извинение, като този път се оправдали, като заявили, че продават това, което им се носи от доставчиците, и самите те са нямали представа, че са им пробутали ремонтирани стари телефони за нови.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Brook
преди 12 години

Накада прав си смисъл ти имаш повече опит от мен сблъскал си се с такива неща и навярно може би знаеш по-добре как стоят нещата при положение че живееж там докато аз нямам опит и не съм се сблъскала с подобни неща лично казвам неща като си вадя изводите от неща които съм чела или някой ми е казвал вадя си изводите от мненията на други хора и източничи като гледам май не е много правилно и ще изглежда че съм като овца който повтаря мислите на другите което не и се иска да е така но навярно докато нямам опит и лични наблюдения колкото и да разсъждавам и прочие ще излиза че ще е така тъй като не съм го преживяла и черпя информация и извор на разсъждения от хора и мислите им които може да са грешни това което казвах накадах ако е вярно всъщност не се съмнявам да лъжеш няма за какво е трагично смисъл да лъжат за да върнат стоката която не им трябва искрено се надявам че си се заблюдил но надали ако е така както казваш ами постъпват грешно и вредят на бизнеса на хората и може ли да ми обясних любопитно ми е защо няма нищо ново в този континет все пак нещо трябва и те самите на произвеждат нови неща все пак не е никак малък континета и си имат въжможноста може ди бъркам и искам да се извиня чувствам се нелепо че това което си мислех се оказа вярно е всъщност че съм овца която мисли че има мнение а всъщност не е точно така ужасно неловко се чувствам

Nakadah
преди 12 години

Brook, за разлика от тебе аз живея на този континент и общувам с такива *** ежедневно... Аз имам наблудения, докато ти говориш това което някой ти е казал... На този континент няма чисто нова вещ! Просто системата не го позволява!

Nakadah
преди 12 години

Чачо, и храна се връща! Това е огромен проблем защото тези *** си напълват количките с каквото е на промоция тази седмица, няма значение дали му трябва или не и след време се сети, че не му трябва и отива да го върне. Преди седмида даже, в Wal-Mart видях 1 крава как купи 8 парчета сирене, и отиде да ги върне веднага след касата... Да не говориме, че точно за храна магазина никога няма да ти направи проблем, тъй като ако кажеш, че си се отровил от храната която си закупил, магазина който ти я продал ще загуби не само много пари, ами и PR...

Brook
преди 12 години

Чачо и Накадах донякъде и те са прави зависи от човека де смисъл има хора които им е такъв начина на живот или са прекалено дребнави и все намират някакъв кусур на нещо и го връщат но наистина в тези случай или подобни мисля че хората са с правото си дори и да издребняват тези които продават примерно в тези случай телефони ако продават и стари телефони или преподават телефони или в даден случай даден клиент е недоволен от телефона си нещо се е случило и го разменя за друг телефон и стария телефон остава в магазина трябва да се казва а не така хората да не знаят че това всъщност е нещо използвано че има някакъв дефект и после да се извиняват и да се правят че не е тяхна вината и нищо не знаят а и като преподават неща поне да се уверят че дадения продукт е наред а няма някакви излишни екстри или дефекти и ако има да го оправят стом ще го продават.

Brook
преди 12 години

Ами извинявайте ама какво да ти правят тези телефони това че на единия има порно снимки на мъже а другия е удрян в масата че даже има име на собственика означава че са използвани тези телефони че не са нови хората отиват да си купят нови неизползвани телефони а не телефони които са използвани и им се преподават че на всичкото отгоре с порно материали или счупени някъде.По принцип може да изглеждат че са разглезени но в случая са си прави хората за разлика от нас които много рядко си търсим правата за каквото и да е било а търпим при тях не е точно така и за най-малкото си търсят правата и може би заради това в нашите очи ще са глезльовци които само се оплакват .

Chacho
преди 12 години

Nakadah е прав. Те само храна дето не са почнали да връщат. Някои хора дори така живеят. А като дойдат в България се хвалят с това...

Nakadah
преди 12 години

Така е като на американците им се позволява да си връщат закупените стоки за нищо... Много е разглезено това население и такива неща не може да не се получат! Да не би да очаквате, че като върнеш нещо в магазина то утива на ***? Когато спрът да могат да си връщат закупените *** тогава ще спрът и гафовете като този...

bulgarisch007
преди 12 години

гадно, но измамници има навсякъде

flamesoulbgr
преди 12 години

100% има българи намесени!

koshtramba
преди 12 години

Ххахаха, шанаджии ли са тия, учат се от нас. :D

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия