Как изглежда идеалният мъж?

2012-04-12 11:31:00
Как изглежда идеалният мъж?
Снимка: sxc.hu

Идеалният мъж е мускулест, гладко обръснат, с тен, с къса коса и кафяви очи, сочат резултатите от скорошно проучване, цитирано от newslite.tv.

 

Оказва се, че за представителките на нежния пол външният вид далеч не е без значение. Освен на него, обаче, жените държат и на ред други качества, които според тях трябва да притежава партньора им.

 

 

Идеалният мъж е висок 183 см., атлетичен е и се облича модерно. Той не пуши, пие бира и не е вегетарианец. Перфектният представител на силния пол обича да ходи по магазините, гледа футбол и телевизионни сериали, звъни на майка си два пъти седмично и мечтае да създаде свое собствено семейство.

 

Мъжът на мечтите също така умее да плува, да кара колело, да сменя гума и има шофьорска книжка. Той е с висше образование и добре платена работа. Освен това перфектният партньор не се страхува да показва чувствата си, казва на любимата си, че я обича, само когато наистина го мисли, и признава открито, когато се заглежда по чужди жени.

 

Мъжът мечта за 70% от представителките на нежния пол печели повече пари от тях самите. Той кара чисто ново Ауди, облича се спортно-елегантно и се приготвя за излизане за не повече от 17 минути.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Silver_flower
преди 12 години

Да бе, точно като този от статията си го представях :D Всеки си има различни критерии, аз например предпочитам да има сини очи (като мен), а за косата претенции нямам големи (сините очи подхождат на всеки цвят коса). Е, имам си и още други критерии разбира се, но не може да описвате мъжа мечта, като не знаете коя за какъв си мечтае.

beautifullslayer
преди 12 години

Измишльотини ! За един човек перфектен е този , когото обича !

asdzxccc
преди 12 години

Глупости на търкалета...

UNITED2
преди 12 години

Хем описват един гей,хем и един хетеро мъж.. такъв мъж не може да съществува,с толкова гейски черти в него а в същото време да е хетеро :)

SweetySmallDevil
преди 12 години

Да, за поклонници на Азис това е идеалното описание! :D Супер *** статия ...

mileycyrus1992
преди 12 години

силен,рус,със сини очи,висок

Ashenvale
преди 12 години

bullshits

FuCKkK13
преди 12 години

по едно време в статията започна да прилича на идеалния гей..

D1esel
преди 12 години

УЖАС! Отговарям на всичките критерии, само дето очите не са ми кафяви :D

kayns
преди 12 години

ооо нее, аз съм висок само 182 сантиметрааа):

teta
преди 12 години

какви са тези категории"трябва да има висше образование,да е висок 183 см"??няма идеални хора

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия