Перфектната жена

Идеалната жена е ненаситна в леглото и никога не отказва секс. Такава е представата за съвършената жена на 91% от британските мъже, които чрез анкета описаха мечтаната от тях половинка. Необходимо е тя да може да готви и да се примирява с домакинс

2011-03-15 23:28:00
Перфектната жена
Идеалната жена е ненаситна в леглото и никога не отказва секс.

Такава е представата за съвършената жена на 91% от британските мъже, които чрез анкета описаха мечтаната от тях половинка. Необходимо е тя да може да готви и да се примирява с домакинските си задължения. Стройното и стегнато тяло е характерна нейна черта, но обратно на всички очаквания, идеалната дама в представите на британците е с малки гърди.

Оформеното и стегнато дупе е непременно необходимо, а също така и предизвикателната дълга коса. 75% от анкетираните предпочитат слабите жени, но въпреки това се радват и на момичета, които обичат да похапват.

88% трудно търпят чакането, докато приятелката им се разкрасява пред огледалото преди излизане, затова предпочитат бързите и сръчни момичета, които за кратко време гласят външния си вид.

Близо две трети от разпитаните мъже не смятат за нужно да водят интелигентен разговор с половинките си. По-важно е да имат шофьорска книжка, да са добри майки, да имат добре развито чувство за хумор и понякога, за разнообразие, да гледат мачове. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия