Lady Gaga потвърди - на 14 август ще пее в София

2012-04-10 10:43:00
Lady Gaga потвърди - на 14 август ще пее в София
Lady Gaga ше зарадва и българските си почитатели. Снимка: Reuters

Lady Gaga официално обяви, че ще изнесе концерт в София на 14 август по покана на София Мюзик Ентърпрайсис.

 

Екстравагантната певица ще пее на стадион "Васил Левски", като в продажба ще бъдат пуснати 50 000 билета на цени от 70 до 200 лева.

 

Продажбата стартира на 27 април, петък, като пропуските могат да бъдат закупени в мрежата на TicketPro и нейните партньори, както и на касата на зала Арена Армеец.

 

"Въпреки факта, че звезда от световна величина в апогея на славата си идва за първи път в България, при това с колосална сцена и огромно техническо оборудване, цените на билетите ще бъдат доста по-ниски от тези за концерта на Мадона. Те ще бъдат обособени на три правостоящи зони пред сцената, върху специално покрития терен и на четири седящи зони в секторите А, Б и В. Всички седящи места ще бъдат с ред и място, за да се избегне възможността за дублажи и надвишаване на съответния капацитет във всяка категория", заявиха от СМЕ.

 

Концертът в София ще бъде първият на Lady Gaga от европейската й обиколка.

 

 

Петкратната носителка на наградата Грами ще представи специалното шоу The Born This Way Ball, като в него акцент са парчетата от последния й албум "Born This Way", но феновете ще видят и всички хитове от предишните два.

 

Заедно с Lady Gaga в Европа ще бъде британската рок банда The Darkness, известни с хита си “I Believe In а Thing Called Love”, а специален гост ще бъде DJ Lady Starlight, дългогодишен сценичен партньор на Гага.

 

"The Born This Way Ball е електро-метъл-поп опера, приказка за Началото, за генезиса на Kingdom of Fame. Разказва за това как сме се родили и как ще умрем, празнувайки”, казват създателите на шоуто.

 

Още музикални новини четете в Dnes.bg

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
пAteNцЕ
преди 12 години

ще отида но зависи от цената на билетите....


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия