Момиче си татуирало Лейди ГаГа на корема

Лудата фенка на Лейди ГаГа спокойно може да спори за приза "По-луд от Лейди ГаГа". Тя даже ще го спечели безспорно. Момичето има татус на певицата точно на корема, при това не е временен. Тя е най-голямата фенка на щурата певица и е кат

2010-11-09 21:31:28
Момиче си татуирало Лейди ГаГа на корема
Лудата фенка на Лейди ГаГа спокойно може да спори за приза "По-луд от Лейди ГаГа". Тя даже ще го спечели безспорно. Момичето има татус на певицата точно на корема, при това не е временен.

Тя е най-голямата фенка на щурата певица и е като енциклопедия за всеки въпрос свързан с ГаГа. Девойката няма да спре до там. Тя иска да си татуира ГаГа и на гърба, но не й стигат парите в момента.

Ванеса първо е започнала да купува и да си прави дрехи с лика на ГаГа, но след това е решила да сложи лицето на любимката си завинаги върху тялото си.

Втората татуировка тя искала да я направи след като се срещне със самата ГаГа, ако разбира се певицата се съгласи. Тя иска да татуира себе си и ГаГа гушнати като за снимка. Ванеса е не само фенка на певицата, а и е доста хлътнала по нея. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия