Кои са плюсовете да си имаш грозно гадже?

2012-04-09 17:09:00
Кои са плюсовете да си имаш грозно гадже?
Всяко нещо си има своите положителни страни. Снимка: sxc.hu

Всеки мъж иска жената до него да е красива, привлекателна и другите да му завиждат, че е с нея. Но, когато тя е такава, ревността трудно се контролира. Факт е, че мъжете се заглеждат по красавици, но приятелката им е не е чак такава хубавица. Но и това си има своите положителни страни:

 

Околните те смятат за свестен, защото не съдиш хората по външния вид – ако приятелката ти не е от най-красивите, приятелите ти ще решат, че си с нея, защото има готин характер и за теб е по-важно вътрешността, а не хубавата обвивка. При жените нещата седят точно обратно. Ако една жена има грозен мъж до себе си, околните смятат, че е с него, защото има пари.

 

Няма да ревнуваш и да си хабиш нервите – колкото по-красива е половинката ти, толкова повече поводи за ревност ще имаш. Красивите жени обичат да се заиграват и нарочно да ядосват партньора си. В един момент обаче на мъжа му писва да е постоянно изнервен и на нокти, кой е поредният, загледал неговото гадже. В това отношение мъжете, които нямат красиви гаджета, са привилегировани.

 

Чувстваш се по-оценен – когато гаджето ти е прекалено красива, започваш да се чудиш дали го заслужаваш и дали няма да те изостави заради някой/някоя по-красив/а. Именно заради това някои мъже предпочитат да имат по-грозновата жена до себе си, която да ги боготвори и ежедневно да се радва, че имат такъв партньор.

 

 

Тя винаги умее да те развесели – може да не е красива, но за сметка на това знае как да те направи щастлив. С нея винаги е забавно, не се притеснява да излиза без грим и прическа и не е нужно да я чакаш часове наред да се оправя.

 

Сексът си заслужава – колкото по-грозна е една жена, толкова повече се старае в леглото. Това за обобщени резултати от редица проучвания по темата. Жени, които не са имали късмета да се родят хубавици, са изчели доста статии относно задоволяването на партньора и знаят трикове, които ще ви пратят в небесата от кеф.

 

Умее да върши всичко – може да не привлича мъжките погледи, но за сметка на това е оправна и мултифункционална. Грозните жени компенсират външния си вид с редица други, по-важни умения – домакинстване, чистене, събеседване и т.н.

 

Разбира се, това, че половинката ти не е Мис България, не означава, че трябва да я приемаш като даденост!

 

Още новини, свързани с личния живот, четете в Tialoto.bg

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
StringTheoryPractici
преди 12 години

Статията не говори просто за жените които са грозни на външен вид, а за такива, които цялостно се вписват в стереотипа на "грозна жена" (което включва примерно и личностни качества, които много често не ходят заедно с лош външен вид). Critical thinking level over 9000.А половината коментари ми изглеждат сякаш са писани от обидени грозни жени. :Д

shadygirl
преди 12 години

nqma grozni jeni ima trezveni muje

teta
преди 12 години

какво е предимството да си имаш грозно гадже??ОМГ,сериозно??ако наистина обичаш някои не те интересува дали той е грозен или красив

marin4itu
преди 12 години

Красотата е относително понятие. За един мъж една жена може да е красива, за друг може да е грозна.

sugargirl94
преди 12 години

Заглавието не е като хората.Статията е към мъжете.И е адски ***...

an0nimn0
преди 12 години

Егати повърхностната статия. Нямам думи направо. Тоя който я е писал е доооооста ограничен.

young.wild.and.free
преди 12 години

Кои сте вие да казвате кой красив, кой грозен?

scrooper
преди 12 години

а най- добре си намери някоя грозна, гадна и некадърна- околните ще те провъзгласят за светец, че я търпиш и освен това, когато сте заедно, ти ще изпъкваш като крал. THE SECRET OF ALL AGES, слава на аллах!

ShtrudeL
преди 12 години

Статията, както и коментарите къртят. xD

lude7ina
преди 12 години

И по-какво се определя колко е красив един човек? 1,618

NaOH
преди 12 години

По тая логика хубавите жени те карат да изглеждаш повърхностен, ревнив, нервен, отегчават те, не стават в леглото и не могат да вършат нищо? Прекрасна статия, Албена я е писала 100%.

SisiStrange
преди 12 години

What the... И какво? Всяка красавица е *** и неоправна, а всяка грозотия е прелестно, одухотворено създание ли? Sure.

Concussion
преди 12 години

Ахахаха, егати статиите, егати снимката дето сте и сложили! :D Отивам да си търся грозно гадже :з

bibi7352
преди 12 години

кой казва, че една жена, щом е красива, значи че задължително се гримира и си прави специални прически? Бих казала, че точно по-грозните правят това, за да прикрият недостатъците си!

arsenalllbaby
преди 12 години

ОМГ, *** малоумната тема...

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия