Мъж тъпчел тайно жена си със стероиди, за да я направи грозна и дебела

Мъж от индийски произход, живеещ във Великобритания, тъпчел тайно жена си със стериоди, за да я направи грозна и дебела. Причината за странните действия на Далара Син било желанието му неговата съпруга да прекарва повече време вкъщи и да се гриж

2011-11-09 12:45:26
Мъж тъпчел тайно жена си със стероиди, за да я направи грозна и дебела
Мъж от индийски произход, живеещ във Великобритания, тъпчел тайно жена си със стериоди, за да я направи грозна и дебела.

Причината за странните действия на Далара Син било желанието му неговата съпруга да прекарва повече време вкъщи и да се грижи за децата им, вместо да се размотава навън и да става обект на интерес от страна на другите мъже.

Ето защо в продължение на около три месеца ревнивецът старателно подправял храната и напитките, които приготвял за жена си, със стероиди. Не след дълго тя започнала да губи косата си, по лицето и гърба й започнали да поникват косми, а кожата й станала на петна. Освен това, съпругата на Далара Син започнала да трупа излишни килограми.

Тя на няколко пъти заявявала, че иска да отиде на лекар, за да разбере какво се случва с нея, но мъжът й настоявал, че няма причина за притеснение. В крайна сметка действията му били разкрити, след като един ден, когато подреждала кухненските шкафчета, жена му открила стероидите.

Далара Син е осъден на 12 месеца зад решетките, а след като излезе от затвора ще трябва да посещава специални курсове за превенция на домашното насилие.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия