Булка сe отказа от сватбата си - игуаната й е на химиотерапия

Булка от Великобритания отложи сватбата си, защото игуаната й е болна. На нея са й нужни финансови средства, които да даде за химиотерапия на домашния си любимец Джордж, съобщи агенция ЮПИ.   Д

2012-03-23 16:28:00
Булка сe отказа от сватбата си - игуаната й е на химиотерапия
Снимка: sxc.hu

Булка от Великобритания отложи сватбата си, защото игуаната й е болна. На нея са й нужни финансови средства, които да даде за химиотерапия на домашния си любимец Джордж, съобщи агенция ЮПИ.

 

До този момент Лизи Грифитс е дала 4 700 долара за игуаната си. За лечението на животното отишли много пари и англичанката и нейният избраник решили да отложат венчавката. Парите, които са спестили за сватбената церемония, ще бъдат дадени за здравето на игуаната.

 

 

Половинката на Лизи напълно разбира привързаността на своята любима към домашния й любимец и затова напълно я подкрепя в решението, което е взела. Тя се влюбила в игуаната си в момента, в който я е видяла и знае, че трябва да се грижи за нея до сетния й дъх.

 

Джордж е първият брадат дракон в Англия, който е подложен на химиотерапия. Животното се чувства добре и има шансове да се възстанови напълно. Ако това стане, то ще е почетен гост на сватбата на Лизи и Крис.

 

(БТА)

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Dagichka
преди 12 години

булка сА отказа - вие сериозно ли? :Д а луди хора всякакви :)

flawl3ss
преди 12 години

Откачени хора...


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия