111-годишен девственик стана баща

Новозеландският гущер Хенри, определян като "най-възрастния секссимвол в света", стана баща за първи път, след като преживял цели 111 години като девственик, съобщава Ройтерс. Наскоро той се събрал с женска за първи път през живота си и от

2009-01-28 12:14:48
111-годишен девственик стана баща
Новозеландският гущер Хенри, определян като "най-възрастния секссимвол в света", стана баща за първи път, след като преживял цели 111 години като девственик, съобщава Ройтерс. Наскоро той се събрал с женска за първи път през живота си и от техния "брак" се излюпили 11 малки. Партньорката му Милдред е далеч по-млада от него – на 80.
Хенри е представител на вида туатара, който се среща в Нова Зеландия.  Външно напомня игуана, но всъщност не принадлежи към това семейство.
Когато пристигнал в парка "Саутленд" в Инвъркаргил през 1970 г., той наддал на тегло, оттогава хич и не помирисвал женска, бил мързелив и агресивен.
Сегашната промяна у него него можела да се обясни със скорошна операция за отстраняване на тумор от долната част на корема му. Автор: Александър Ненов

КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия