Как да спестите пари за така желаната почивка?

2012-03-16 15:45:00
Как да спестите пари за така желаната почивка?
Снимка: sxc.hu

Повечето хора обичат да пътуват, но нямат достатъчно пари, за да осъществят плановете си. Вижте няколко начина, които ще ви помогнат за реализирането на така желаната почивка или екскурзия:

 

Ако искате да отидете на екскурзия в чужбина, най-евтино ще ви излезе сами да организирате пътуването си. В България има две лол-кост самолетни компании, които често имат примамливи оферти. Също така, благодарение на интернет, е лесно да намерите хотел/хостел, който да отговаря на вашите финансови възможности. Но при положение, че се притеснявате сами да се организирате, потърсете агенция, която предлага пакет с включен транспорт и такси за забележителностите. Имайте предвид, че индивидуалните такси са доста по-солени от груповите и че пътуването с автобус може да не е особено комфортно, но излиза сравнително евтино.

 

 

В последно време, благодарение на сайтовете за групово пазаруване, в интернет има доста съблазнителни оферти. Следете редовно предложенията, докато не се появи такова, което задоволява потребностите ви. Понякога наистина има супер оферти, особено такива, които са пуснати в последния момент. За тях се иска просто да сте по-организирани и импулсивни.

 

Освен, че ще гледате забележителности или ще си почивате, вие ще трябва и да ядете. В чужбина нещата са малко по-скъпи, затова, ако пътувате с туристическа агенция, потърсете оферта, в която са включени поне закуската и вечерята.

 

Още любопитни новини четете в Az-jenata.bg

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия