Изпратете плюшеното си мече на екскурзия в Прага

В Чехия има туристическа агенция, която предлага пътуване из Прага за вашите любими плюшени играчки. Цената на пътешествието е 90 евро. Ако човек иска да прати плюшеното си мече на екскурзияq той първо трябва да го изпрати с колет до Чехия, а след то

2010-02-20 11:38:25
Изпратете плюшеното си мече на екскурзия в Прага
В Чехия има туристическа агенция, която предлага пътуване из Прага за вашите любими плюшени играчки. Цената на пътешествието е 90 евро. Ако човек иска да прати плюшеното си мече на екскурзияq той първо трябва да го изпрати с колет до Чехия, а след това всеки ден ще получава e-maili как е минал деня на плюшеното животинче. След края на пътешествието играчката се връща обратно на собственика заедно с компактдиск, където са всички снимки на плюшеното животинче пред повечето забележителности в Прага и сертификат.

Разбира се, има и по-скъпи варианти за почивка, в която са включени масаж, фотоалбум, аромотерапия и по-скъпа кутия, с която плюшената играчка се връща обратно у дома. Създателят на туристическата агенция разчита предимно на богати клиенти, които биха искали да се похвалят с по-интересни снимки.

Това всъщност не е първата агенция от този вид, вече има съществуващи в САЩ и Германия. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия