Канадка научи коня си на йога (+снимки)

35-годишната канадка Линда Гуанти научи коня си да практикува йога. Жената започнала да се занимава с медитация, за да се избави от непоносимите болки в гърба, които я мъчели от години след падане от кон. С изненада тя открила, че 17-годишният

2011-09-10 13:39:34
Канадка научи коня си на йога (+снимки)
35-годишната канадка Линда Гуанти научи коня си да практикува йога.

Жената започнала да се занимава с медитация, за да се избави от непоносимите болки в гърба, които я мъчели от години след падане от кон. С изненада тя открила, че 17-годишният й породист нечифтокопитен екземпляр Луис също изпитва влечение към йогата и дори се опитва да копира движенията й.

Животното дотолкова се специализирало в изпълнението на упражненията, че вече без проблеми можело да заема сложната поза „Лък”, както и да прави стречинг за различните части на тялото си.

„Луис е прекрасен кон. Имам го, откакто беше на 5 годинки, и го обичам наистина много. Бях изумена, когато той започна да прави йога с мен. Изглежда така, сякаш наистина обожава медитацията, и това, че можем да прекарваме заедно свободното си време, е наистина страхотно. Благодарение на йогата Луис се научи да запазва спокойствие дори в ситуации, които плашат останалите коне”, разкри Линда Гуанти.

Вижте снимки на коня, практикуващ йога:




Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия