Вижте какво да очаквате в нощта на абитуриентския бал (+ съвети)

2012-04-23 14:19:00
Вижте какво да очаквате в нощта на абитуриентския бал (+ съвети)
Снимка: sxc.hu

Остава около месец до началото на абитуриентски балове 2012. Бъдещите абитуриенти вече тръпнат в очакване на балната си нощ. Повечето момчета вече са привършили с приготовленията си, но девойките все още намират какво да доизкусурят.

 

Няма как да не се вълнувате за този ден. Как ще премине празникът зависи само от вас. Вие ще сте центъра на вниманието на своите приятели и роднини, но ако изглеждате зашеметяващо, няма как да не бъдете забелязани от съучениците си.

 

Оборудвайте се с добър фотоапарат и камера. Нека вашите родители и приятели правят максимален брой снимки, както на вас, така и на гостите, които сте поканили. После ще имате по-голям избор от снимки за абитуриентския си албум и ще сте запечатили завинаги максимално повече моменти.

 

Когато хората са във вихъра на забавлението, те често забравят за своите дръжки и започват да се държат по начин, за който после съжаляват. Нормално е да флиртувате, все пак сте млади, но нека бъде в границите на нормално. Внимавайте с пиенето, защото то е в състояние да замъгли съзнанието ви и да ви попречи да вземате правилни решения. Не разваляйте своята или чуждата вечер, като започнете флирт, който ще завърши пагубно за един от двама ви. Напълно възможно е обектът на вашите чувства да прекара нощта с вас, но на сутринта да не помни и да не иска да имате никакви взаимоотношения занапред. Така ще помните абитуриентската си нощ с нещо лошо, а вие не искате това, нали? Все пак това е спомен за цял живот.

 

 

Както вече споменахме, алкохолът е в състояние да замъгли съзнанието ви. Стойте далеч от алкохола и наркотиците, колкото и да ви предлагат вашите приятели. Когато човек е под тяхно влияние, той по-лесно се нервира и понякога се стигат до побои, за които човек съжалява на сутринта. За да си прекарате готино на абитуриентската вечер, не е нужно да сте пияни или употребили наркотици. Не се ядосвайте за глупости, дори да има момиче, което да има като вашата рокля или ако видите най-добрия си приятел надрусан, въпреки молбите ви да не го прави и да не разваля настроението на околните. Не коментирайте съучениците си, защото може да ви чуят и само да ги разстроите. Дори някое момиче да изглежда смешно, запазете мнението за себе си. Тя се харесва така и се чувства добре в кожата си, а от това по-важно няма. Не разваляйте чуждата вечер, само защото не може да си държите устата затворена.

 

Родителите ви определено се гордеят с факта, че завършвате гимназия и ви предстои влизане в университет. Но освен положителни емоции, те изпитват и отрицателни. Повечето родители се страхуват, когато детето им е навън. Затова им се обадете поне няколко пъти през нощта, за да им кажете къде сте и че всичко е наред.

 

Най-важният ни съвет към вас е – забавлявайте се ! Това е вашата нощ и вие сте тези, от които зависи как ще премине тя. Бъдете с приятелите си, с хората, с които сте прекарали последните 5 години. Танцувайте, снимайте се, забавлявайте се и не се ядосвайте за глупости. Не прекалявайте с проверката на грима и прическата, защото не искате да прекарате абитуриентската си нощ в тоалетната пред огледалото, нали ?

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия