Близките и познатите пият повече на баловете от абитуриентите

Баловете минаха, вижте кои са били тези, които са прекалили с алкохола от радост. Не, не са самите абитуриенти. Оказа се, че техните близки и познати са най-често настаняваните лица в софийския отрезвител. Покрай баловете там са били приети близо

2011-06-02 23:05:18
Близките и познатите пият повече на баловете от абитуриентите
Баловете минаха, вижте кои са били тези, които са прекалили с алкохола от радост. Не, не са самите абитуриенти.

Оказа се, че техните близки и познати са най-често настаняваните лица в софийския отрезвител. Покрай баловете там са били приети близо 350 души, като най-често това са били мъже с различен социален статус, различни професии и на различна възраст - от 18 до 70 години.

Любопитното е, че през баловете на 2010 година е имало доста повече хора, нуждаещи се от лекарска намеса след прекаляване с алкохола. Все по-често това са хора до 30-годишна възраст.

Пациентите най-често прекаляват с твърдия алкохол - коняк, водка, уиски, ракия и т.н. Редовно на тези събирания алкохола се смесва с бира, вино и това води до тежки последици. Голяма част от хората дори вземат наркотици, успоредно докато пият алкохол.

Повечето хора, след като премине ефектът на алкохола, се чувстват виновни от това, което са направили и се срамуват, че се е стигнало до там.

Престоят в отрезвителното струва 35лв. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия