Меган Фокс пръснала 60 хил. долара за пластични операции

2012-03-28 17:55:00
Меган Фокс пръснала 60 хил. долара за пластични операции
Снимка: reuters.com

Холивудската актриса Меган Фокс е пръснала над 60 хиляди долара за пластични операции  и все още не е доволна от външния си вид, пише сп. “In Touch”.

 

Въпреки че звездата често попада в най-различни класации по сексапил и красота, нейни близки твърдят, че в действителност тя не се възприема за красива и постоянно търси недостатъците си. Ситуацията още повече се влошила, след като тя загубила ролята си в „Трансформърс” и била заменена от русокосата моделка Роузи Хънтингтън-Уайтли.

 

 

„Тя бе ужасена от това, че загубата на ролята й в „Трансформърс” може да повлияе негативно на кариерата й, затова предприе нови процедури по разкрасяване. Дори веднъж тя не може да мине покрай огледало, без да се вгледа детайлно в лицето си, търсейки своите дефекти. Тя винаги се стреми към това да подобрява външния си вид”, разкриват близки до актрисата за изданията.

 

Въпреки че самата Фокс отрича да се е подлагала на каквито и да било корекции на лицето, слуховете окло нея гласят, че тя се е подлагала на операции за слагане на импланти в бузите, повдигане на клепачите, промяна на формата на носа, уголемяване на устните и дори изглаждане на кожата със специални лазерни процедури.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
DownloadVirus
преди 12 години

Кво ме интересува тва дърво?


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия