Меган Фокс и Робърт Патинсън – най-сексапилни за 2009 година

Посетителите на сайта Moviefone.com определиха американската актриса Меган Фокс и колегата й Робърт Патинсън за най-сексапилните актьори в света за 2009 година. За сметка на това си постижение обаче Меган Фокс беше обявена и за най-лошата актриса

2010-01-02 15:31:31
Меган Фокс и Робърт Патинсън – най-сексапилни за 2009 година
Посетителите на сайта Moviefone.com определиха американската актриса Меган Фокс и колегата й Робърт Патинсън за най-сексапилните актьори в света за 2009 година.

За сметка на това си постижение обаче Меган Фокс беше обявена и за най-лошата актриса, докато „Здрач 2: Новолуние”, в който главната роля се изпълнява от Патинсън, беше отличен за най-добър филм на годината.

За най-добра женска роля наградата беше единодушно присъдена на Сандра Бълок за участието й в „Сляпата стена”, а в категорията за най-добра мъжка роля като безспорен победител се утвърди Джордж Клуни за ролята му във “Високо в небето”.

За най-добри филми на годината бяха обявени „Последният ергенски запой” (комедии), “Up” (анимации), „Паранормална активност” (ужаси) и „Трансформърс 2: Отмъщението” (екшъни).

Не за първи път за най-голямо разочарование на годината е обявен филмът „Бруно”.

Третата част от популярната вампирска поредица „Здрач” пък е най-чаканият филм за 2010 година.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия