Азис и Преслава взеха призове за Певец и певица на годината (+ снимки)

Вчера сп. „Нов Фолк“ раздаде за 14-ти пореден път своите награди на поп-фолк изпълнителите. Тези отличия са най-дълго оцелелите в жарна и събират изпълнители от всички музикални компании.

2012-03-28 20:00:00
Азис и Преслава взеха призове за Певец и певица на годината (+ снимки)
Снимка: Dnes.bg

Вчера сп. „Нов Фолк“ раздаде за 14-ти пореден път своите награди на поп-фолк изпълнителите. Тези отличия са най-дълго оцелелите в жарна и събират изпълнители от всички музикални компании.

 

Тази година награждаването се размина без женски бой и животни, качени на сцената. Тя продължи над 5 часа и всички заслужели певци получиха своите отличия. За Певица на годината бе обявена Преслава, а с приза Певец на годината си тръгна ромският славей Азис.

 

След 13 години водещият Влади Априлов беше заменен от рапъра Устата. Още с появяването си той предизвика моден шок. Певецът изневери на пъстрия си стил и се качи на сцената пременен в черно. Десенът на сакото му, както той сам отбеляза, бе подходящ по-скоро за облицовка на ковчег, отколкото за музикално събитие. В голямата си част хуморът му обаче остана неразбран.

 

 

При певиците си пролича, че пролетта е настъпила, тъй като голяма част от тях пристигнаха в ефирни тоалети. Най-смела бе Лияна, която бе прикрила силикона си с прозрачна синя материя, като с модното си решение засенчи Андреа - певицата, с чиито сложености почти всеки българин е запознат.

 

Сред първите пристигнали бе Анелия, която в първия половин час заложи на слогана: "Ке умрем за тия мезета". Явно звездата не бе вечеряла и засити глада си с луканка и хапки.

 

Десетки поздрави отнесе Борис Дали, който на патерици отбеляза рождения си ден с колегите си.

 

Ани Хоанг, спечели в категорията Дебют на годината но Роксана събра далеч повече аплодисменти. Освен това Роксана трябва да бъде благодарна, че модните специалисти бяха наблегнали повече на уискито и оставиха без коментар роклята й с тигрови десени.

 

Крум, който остана без награда, бе във видимо добро настроение и се впусна във флирт с колежката си Дебора, която също развяваше свободно гръд из клуба.

 

Силно впечатление ни направи Жоро Рапа, който явно е достоен заместник на Жоро Любимеца. Момъкът представи дуети с Тони Дачева и Симона, но така и не стана ясно защо Рапа присъства в артистичния му псевдоним. Може би заради свалените тиранти, които понякога са част от визията на представителите на хип-хопа.

 

Ето и най-важните награди от церемонията:

 

Инструментална формация на годината - Ку-Ку бенд Вокална формация (дует, трио) - Ваня и DJ Дамян 

 

Откритие на годината - Ани Хоанг

 

Най-проспериращ млад изпълнител - Цветелина Янева

 

Успехи зад граница - Андреа

 

Оригинално медийно присъствие - Алисия

 

Видеоклип на годината - "Брой ме", Цветелина Янева и Рида Ал Абдула, реж. Николай Нанков

 

Дуетна песен на годината - "Да те прежаля", Джена и Андреас 

 

Песен на годината - "Проба-грешка", Анелия  Албум на годината - "Аз", Галена

 

Певец на годината - Азис 

 

Певица на годината - Преслава

 

Специална награда за цялостно творчество - Тони Дачева

 

Снимки от церемонията може да видите тук:

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия