Наградите на "Планета" минаха с поредица от дюдюкания и сълзи

2012-03-07 20:30:00
Наградите на
Снимка: Dnes.bg

За десети път телевизия Планета раздаде своите годишни музикални награди. Бляскавата церемония се проведе в зала 1 на НДК и продължи почти 5 часа. По време на награждаването зрителите станаха свидетели на поредица от сълзи, драми и провокации. За малко празникът да бъде провален от феновете на две от поп-фолк певиците.

 

Над 3 000 души аплодираха своите любими изпълнители, като още в началото бе ясно, че най-голяма ще е драмата в категорията за Певица на годината. Най-върлите, но и най-крайните почитатели на Преслава и Галена решиха, че трябва да бъдат главните герои на вечерта и по време на връчването на статуетката освиркванията заглушиха аплодисментите.

 

За пети път за Певица на годината бе избрана Преслава. Поп-фолк дивата реши да намали напрежението и повика на сцената своята колежка и приятелка Галена, за да си поделят статуетката.

 

Най-ценният приз при мъжете бе взет от Илиян, който стана за трети път Певец на годината, с което изравни рекорда, поставен от колегата му Веселин Маринов.

 

В категорията за дебютанти бе отличена Ани Хоанг, а Джена грабна приза в категория Песен на годината. Сред призьорите са още Тони Дачева, Райна, Анелия, Цветелина Янева, Росица Пейчева, Емилия, Галена и Андреа.

 

Поп-фолк изпълнителката Мария бе номинирана в категорията за най-проспериращ изпълнител, но призът в тази категория бе взет от Джена. Миньончето реши да бойкотира награждаването и не се появи на бляскавата церемония.

 

Ексцентричната певица Камелия получи наградата на „Пайнер“ по случай своята 15-годишнина на сцената. Тя бе облечена с доста предизвикателна рокля, която смути някои от присъстващите. Тя зарадва феновете си с микс от хитове през годините.

 

Емилия има хубаво тяло, но понякога облича доста неподходящи дрехи. Тя излезе на сцената, за да зарадва феновете си с няколко песни, облечена по... трико.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Рони[]
преди 12 години

Пълна простотия са тея награди ... хаха ;д

n3zabrawiimaa
преди 12 години

за тези отдолу: 1 снимка видяхте и вече "пълна излагация" хаха, който не е бил там да не говори. :)

werii
преди 12 години

Пълна излагация..

Lucho
преди 12 години

Издигане в очите на слепите.

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия