Ще успее ли Нана да пребори рака? Вижте какво казаха лекарите

На 11 март (неделя) телевизионната водеща Нана публично обяви от ефира на Нова Телевизия, че е болна от рак, но не се знае къде е огнището на нейното заболяване. На 1 март (четвъртък) тя разбрала непр

2012-03-26 14:06:00
Ще успее ли Нана да пребори рака? Вижте какво казаха лекарите
Снимка: ntv.bg

На 11 март (неделя) телевизионната водеща Нана публично обяви от ефира на Нова Телевизия, че е болна от рак, но не се знае къде е огнището на нейното заболяване. На 1 март (четвъртък) тя разбрала неприятните новини и решила да не крие от хората какво се случва с нея, защото е свикнала да нарича нещата с истинските им имена. Нана не се страхува от хорското мнение и приказки, а от нейното бъдеще и дали изобщо ще има такова. Със сълзи на очите сподели, че се притеснява, че няма да види как расте детето й.

 

 

Тя отиде в Израел, за да си направи допълнителни изследвания. Специалистите й дали обнадеждаващи прогнози за нейното възстановяване. Тя побързала да сподели добрите вести със съдия Искра Онцова, която публикувала новината на стената на своята Facebook страница. Нана е в добро настроение, радва се на прогнозите, които са й дали и изпратила много поздрави и целувки на всички българи, които се молят за нея.



Teenproblem.net пожелава скорошно оздравяване на Нана и нека не забравя, че всички българи се молят за нея!

 

Още новини, свързани с българските известни личности, четете в Dnes.bg

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
li0n
преди 12 години

Еййй, дано се оправи :S


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия