Телевизионната водеща Нана е болна от рак!

Телевизионната водеща Нана направи искрена, но и шокираща изповед в предаването „Станция Нова“. Тя съобщи тъжната вест, че е болна от рак.   На 1 март тя е разбрала тежката диагноза

2012-03-12 14:50:00
Телевизионната водеща Нана е болна от рак!
Снимка: Нова ТВ

Телевизионната водеща Нана направи искрена, но и шокираща изповед в предаването „Станция Нова“. Тя съобщи тъжната вест, че е болна от рак.

 

На 1 март тя е разбрала тежката диагноза. Нана винаги е била човек, който назовава нещата с техните истински имена и именно заради това не иска да крие болестта си и да чете клюки за себе си по жълтите вестници и сайтове.

 

В момента страховете на водещата са свързани, не с нещата, които й предстоят, а с това дали ще успее да надвие болестта и да види детето си как расте.

 

На Празника на влюбените Нана решила, че е бременна, защото постоянно й било лошо и със съпруга си правели опит да си имат още едно дете. Седмица по-късно била хоспитализирана и разбрала, че има рак с метастази.

 

Водещата заяви, че с изповедна си не цели да събира пари и човешко съжаление, а да вдъхне кураж на хората, които имат същата диагноза.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
SpiritInBlack
преди 12 години

Леко гандо ми стана.Познавах я докато бях дете във Варна.Дано се оправи


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия