Кралица Елизабет Втора с изненадващо посещение на сватбата на свои поданици

Британската кралица Елизабет Втора направи изненадващо посещение на сватбата на свои поданици в Манчестър, съобщава в. “Sun”.   Когато запазвали час за сватбата си в обредната зала,

2012-03-25 12:59:00
Кралица Елизабет Втора с изненадващо посещение на сватбата на свои поданици
Снимка: reuters.com

Британската кралица Елизабет Втора направи изненадващо посещение на сватбата на свои поданици в Манчестър, съобщава в. “Sun”.

 

Когато запазвали час за сватбата си в обредната зала, Джон и Франсис Канинг знаели, че в съседната стая ще се състои официален обяд с кралица Елизабет Втора и съпруга й принц Филип. Нашега те изпратили покана за кралската двойка в Бъкингамския дворец, която била най-любезно отхвърлена.

 

 

В деня на сватбата си обаче Джон и Франсис Канинг, както и техните гости, останали шокирани, когато Нейно величество най-неочаквано се появила на церемонията заедно със съпруга си. Кралица Елизабет Втора и принц Уилям поздравили младоженците и дори позирали пред обективите на фотографите.

 

„Кралицата се обърна към нас на малко име. Тя ми каза, че изглеждам възхитително, и ни пожела най-хубавото бъдеще заедно. Моментът беше много специален за нас – почувствахме се наистина невероятно от факта, че тя е отделила от времето си, за да ни поздрави”, сподели за в. “Sun” развълнуваната младоженка.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
DarthLord
преди 12 години

'Gerry905' - LMFAO xDDD

Gerry905
преди 12 години

На Кралицата ще й падне копчето на ръкава...


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия