Какво да облечеш на коледното парти?

2016-12-16 19:18:00
Какво да облечеш на коледното парти?
Снимка: iStock

Остават броени дни до Коледа. По време на коледните и новогодишни празници хората имат навика да се наслаждават на вкусната храна, да купуват подаръци за любимите си хора, да купонясват до сутринта и да се „контят повече.”

 

Виж няколко практични съвета, които ще ти помогнат да обновиш празничния си гардероб и да изглеждаш ослепително, без да харчиш много пари:

 

Купи си нещо класическо – когато си избираш рокля или някаква друга дреха за Коледното парти или Нова година си помисли дали би облякла тази дреха след месец или след година. Ако отговорът е положителен, спокойно може да си купиш дрехата, която си си харесала. Избери си дрехи, които може да се комбинираш с това, което вече имаш в гардероба.

 

 

Обърни внимание на аксесоарите – големи обеци, чифт нови гривни или бляскаво колие са в състояние да променят начина, по който усещаш дрехите си и ще ти дадат допълнителна доза самочувствие. Един красив шал, преметнат през рамо или малка блестяща чантичка са в състояние да променят любимата ти малка черна рокличка.

 

Заложи на прическата и грима – направи си хубава прическа и празничен грим и отиди да се забавляваш. Косата и грима не бива в никакъв случай да бъдат пренебрегвани, защото хората забелязват първо лицата и главите ни и това изгражда над 65% от първото им впечатление за нас. Червеното червило е класика, а и е изключително подходящо за празничните вечери и партита.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
papugai
преди 7 години

официална рокля и фрак, всичко друго си е за ежедневието


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия