Проблемите, които имат обсебените от маникюра момичета

2016-12-15 12:49:00
Проблемите, които имат обсебените от маникюра момичета
Снимка: iStock

Има момичета, за които може да се каже, че са пристрастени към маникюра си. Виж как да разбереш дали ти си една от тях:

 

Имаш страшно много шишенца с топ лак – и въпреки това винаги използваш един и същ топ лак. Знаеш, че е леко розов и няма да седи добре на френския ти маникюр, но продължаваш да ползваш него.

 

Никога не се лакираш преди лягане – само тогава имаш достатъчно свободно време, но въпреки това не го правиш, защото знаеш, че на сутринта ще се събудиш със следи от чаршафа върху лака ти.

 

 

Обожаваш усещането след маникюр – въпреки всичките трудности и досадни неща, които срещаш преди и по време на лакиране, обожаваш еуфорията, която изпитваш след като си сложиш нов лак. В такива моменти имаш чувството, че нищо не може да ти се опре!

 

Не махаш кожичките си сама – колкото и да те дразнят, колкото и да ти пречат да се лакираш, ти не ги пипаш, защото се доверяваш единствено на маникюрист да прави това.

 

Не помниш как изглеждат ноктите ти без лак – всъщност си наясно, че са пожълтели заради тоновете лак, с които ги оцветяваш от години. Но гледаш да игнорираш този факт, защото обожаваш да си с лак.

 

Имаш само една пила за нокти – обичаш лаковете, обичаш да си лакирана, но все още не умееш да оформяш ноктите си професионално. Затова и не ти е нужна повече от една пила.

 

По-добре олющен лак, отколкото никакъв – смяташ, че ноктите ти изглеждат по-добре, когато лакът ти е олющен, отколкото когато нямат никакъв лак. Околните обаче надали са на това мнение.

 

Имаш десетки червени лакове, които обаче са в различни нюанса – според хората имаш 19 шишенца с червен лак, но според теб единият е цвят череша, другият е морав, третият е кървавочервен и т.н. И знаеш, че ти си права, а те не са!

 

Не знаеш колко лакове имаш – имаш няколко несесера, пълни с лакове, но истината е, че не знаеш точната бройка на шишенцата. Може да имаш страшно много лакове у дома, но това не ти пречи да си купуваш често по някое друго ново шишенце с цвят, който нямаш.

 

Мразиш момента, в който любимият ти лак се сгъстява и започва да лепне 

Само мисълта, че това може да ти се случи, те кара да ти причернее пред очите.

 

Обожаваш да чистиш лака си под душа – почистването на лака, докато се къпеш, определено е най-приятното чувство, което може да изпиташ. Топлата вода размеква лака и ти е изключително лесно да го отстраниш. В такива моменти дори не ти трябва лакочистител.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия