Слънчевите очила, които са модерни през лято 2016

2016-07-12 14:23:00
Слънчевите очила, които са модерни през лято 2016
Снимка: iStock

Всяко лято има различни модели слънчеви очила, които са на мода. На пазара има огромно разнообразие от модели – очила тип Котешки очи, авиаторски очила, очила с ретро кръгли рамки и т.н. Виж кои са моделите, които ще са модерни през лято 2016:

 

Кръгли очила – те имат ретро излъчване и са изключително актуални това лято. На пазара има предимно модели с по-дебели и цветни рамки.

 

Очила тип Котешки очи – това лято ще са модерни кръглите стъкла, при които рамката е леко издължена. Този тип очила седят адски добре, когато са съчетани с шал за ретро шик излъчване. Подходящи са за специални поводи, но стават и за ежедневна употреба.

 

 

Авиаторски очила – те са модерни през последните няколко години. Това лято обаче освен класическите авиаторски очила с тънка метална рамка, на мода са и тези с по-дебела пластмасова.

 

Големи очила – става въпрос за т.нар. Oversize очила, които покриват веждите и костта на скулите. Те обаче не отиват на всяко лице и жените с издължени лица не бива да ги носят.

Големите стъкла както без рамка, така и с дебели пластмасови рамки, ще бъдат сред най-разпространените и актуални модели.

 

Какви ще са тенденциите при стъклата?

 

И това лято класическото черно е хит и е най-популярният избор. Другите актуални стъкла са тези с омбре ефект, при които долната част на стъклото е светла и леко потъмняват нагоре, като стигат до черно.

Цветните стъкла не са особено популярни, както е било минали години, но се срещат от време на време, като основно с в жълто, червено и всички варианти на отразяващи стъкла.

 

Какви ще са тенденциите при рамките?

 

Това лято абсолютен хит са очила с дебели пластмасови рамки. Има ги както в класическите черно и бяло, така и в по-нестандартни цветове като зелено, синьо, червено и т.н.

Актуални са и пищно декорираните рамки, които обаче не са подходящи за ежедневна употреба и отиват предимно на жени с по-абстрактен вкус и екстравагантен външен вид.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия