Модата на дантелата

2016-03-23 17:39:00
Модата на дантелата
Снимка: freedigitalphotos.net

Дантелата тази година отново се превръща в хит. Затова много абитуриенти ще я включат в облеклото си за празненството. Те наистина няма да сбъркат, защото дантелата е едновременно шик и секси, но изискана и модерна. Още повече че напоследък се предлага изключително разнообразие от варианти за приложението ѝ, като се включват даже и аксесоари като чанти, колани, бижута, обувки.

 

Малката черна рокля, изработена от дантелена материя, ще ти бъде от полза всеки път, когато се зачудиш какво да облечеш за вечерно парти, концерт или по-официален повод. Разбира се, не забравяй, че трябва да съобразиш прозрачността на дрехата с мероприятието (ако се изгуби мярката, вместо елегантно, ще изглеждаш евтино и вулгарно), но се приема за допустимо подплатата да отсъства в областта иа ръкавите, на деколтето и да е по-къса от дължината на полата. Дантелената рокля е приемлива и за офиса, стига да е с дължина до или малко под коляното, наметната с фин блейзър.

 

 

Най-голямо въображение можеш да проявиш във вечерния дантелен тоалет. Особено актуални за сезона са дългите прозрачни тоалети от черна, бяла или червена дантела. Но абитуриентките, които не държат на бала да изглеждат с десет години по-стари, ще е по-добре да се възползват от дантелената къса рокля, тя ще ги представя такива, каквито са: млади, секси, жизнени. Такава рокля освобождава от тежки колиета, тъй като едрите бижута са крайно неподходящи в съчетание с релефа на дантелата, няма да се мачка и ще стои излято по тялото ти. Така ще разполагаш със свобода, комфорт и самочувствие, за да се веселиш и танцуваш цяла нощ.

 

Много шик и подходящ както за бала, така и за всякакви тържествени поводи е дантеленият панталон. Загатнатата прозрачност създава изключителен сексапил на дрехата, която може да бъде съчетана с елегантна риза или блуза, чиито ръкави са ушити от същата дантела. Такава блуза може да се облече и с дантелена пола.

 

Аксесоари. Както вече казахме, дрехата от дантела не обича нито много, нито тежки бижута, само гривна или обици биха били достатъчни. Ще изглеждаш по-стройна на високи токчета, но ако се чувстваш по-удобно с обувки тип изящна пантофка, те чудесно биха подхождали на малката и кокетна дантелена рокля. Обувки и чанти, изработени от дантела или с дантелени апликации, ще подхождат на изискани тоалети от плътна коприна и сатен, но като аксесоар към дантелена дреха може да създадат впечатление за натруфеност.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия