Дрехи на точки

2016-03-04 16:53:00
Дрехи на точки
Снимка: freedigitalphotos.net

Има доста противоречиви мнения относно тоалетите на точки. Хубавото въздействие, което имат върху някои се обяснява от това, че те имат психологически ефект – карат те да бъдеш забавна, весела, непринудена и по детски очарователна. Но, разбира се, както при всяко нещо и в съчетанието на дрехите на точки може да се допуснат някои грешки. Ето как би могла да носиш такъв тоалет, без да сгрешиш.

 

 

Трябва да се съобразиш с професията си. Точките са допустими както за строго деловия стил, така и за по-артистичните професии. В случая е важно как ще ги комбинираш, за да стоят подходящо и в тон със съответната работна среда. Когато става дума за по-строга професия, където на закачливото облекло не се гледа с добро око, то точките биха могли да присъстват      в като акцент в тоалета, например шалче. Ако професията позволява,          би могла да съчетаеш права пола и вталено сако с копринена блуза на точки, стига да не е твърде пъстра. Много секси и предизвикателно стоят обувките на точки, но за да тръгнеш с такива за работа, трябва да си убедена, че шефовете няма да направят проблем. При артистичните професии е по-лесно. Там почти всичко е позволено. И все пак има едно важно условие, което е препоръчително да спазваш. Тъй като не става дума за свободното време, а за работното място, то е добре да бъдеш умерена в количеството точки по дрехите. Не прекалявай, а търси равновесието.

 

Според повода. Свободното време е доста относително понятие. То включва както стоенето у дома, така и ходенето на гости, както събирането с приятели навън, така и обикновените неделни разходки в парка, както неформалните партита, така и по-тежките вечери в заведение. Всъщност има безброй варианти и всеки от тях крие своите специфики по отношение на облеклото. Ако например си поканена на много официално събитие, то е добре да избереш тоалет с по-дискретни като цвят точки. Докато сред приятели може да се появиш и с рокля в крещящи нюанси на точките. Винаги, когато се колебаеш дали изборът ти е правилен, залагай на по-семплите и по-дискретни цветове, те няма да ви предадат. А ако си убедена, че мястото и поводът позволяват, дай простор на фантазията си.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия