Как да имаш страхотна визия

2016-03-02 15:12:00
Как да имаш страхотна визия
Снимка: freedigitalphotos.net

Истина е, че мъжете основно си падат по нежни и секси неща, докато жените понякога се прехласват по прекалените детайли. Ето няколко идеи как да бъдеш малко по-дръзка и забележима във визията си, когато излизаш на бар или на среща. Ще ти е от полза.

 

Погрижи се за устните си. Носи матови цветове, сливащи се с тена или блестящи нюанси, които се забелязват. Момичетата се забавляват, когато носят ярки червила, защото им е писнало от телесни нюанси. От друга страна, мъжете са привърженици на по- натуралната гама и когато видят жена с блестящи и дръзки устни, веднага започват да си мислят как да я целунат. Така че, избери нежен нюанс червило, чиято наситеност върху устните можеш да определяш съобразно плановете си. Ако го нанесеш само на един слой, това ще подсили естествения им цвят (което е секси). Когато излизаш по женски, пробвай два пласта за повече интензивност и завърши с глос.

 

Миглите. Трябва да бъдат дълги, които да изглеждат напълно естествени. Много момичета си слагат изкуствени мигли, но мъжете не обичат нищо, което е изкуствено. Това ги дразни, тъй като те искат да те видят в естествена светлина. Жените, от друга страна, харесват миглите им да бъдат дълги, гъсти и пърхащи, за да привличат вниманието на околните. За да постигнеш този ефект при миглите си, нанеси удължаваща спирала, подчертаваща естественият им вид и след това залепи единични изкуствени ресници, които ще направят погледа ти по-загадъчен и провокиращ.

 

 

Клепачите. Опушени очи. Очите ти говорят много за теб. Опушеният грим (тъмна линия плюс наситени и преливащи се сенки), прави очите ти да изглеждат по-големи, което мъжете намират за доста секси. Иначе, когато се забавляваш с приятели, експериментирай с по-закачливи цветове като синьо-зелено или лилаво, тъй като те влияят ободряващо върху настроението ти. А за страхотни опушени очи направи черна линия, прелята с графитено сиви сенки, които мигновено отварят погледа. Когото използваш цветен молив, из6ери сенките си в нежно бежов цвят, за да може да се открояват.

 

Косата. Страничен или прав бретон.  Правите бретони изглеждат модерни, докато нежните, изтеглени настрани варианти определено са супер секси. Ако не искаш да заложиш само на единият от двата модела, помоли фризьора си да остави бретона ти малко по-дълъг, така че връхчетата му да падат точно над веждите ти. По този начин можеш да го пускаш напред или да го правиш настрани, тъй като ще имаш достатъчно дължина, за да си го позволиш. Хвани косата си на небрежен кок, ако си с приятелки, а когато излизаш с любимия, я остави свободно да пада. за да може той лесно да прокарва пръсти през нея.

 

Лицето. Мъжете определено си падат по гладка и приятно изглеждаща кожа, която обичат да галят, За да придадеш на тена си красив завършек и топлина, използвай многоцветна блестяща пудра. С помощта на голяма четка вземи с едно движение от всички нюанси и след това мини по цялото лице и деколтето, което ще придаде на тена ти естествено сияние. Ако си на клуб с момичетата, можеш да добавиш прасковена руменина на скулите си, за да ги подчертаеш и освежиш. Използвай блестяща, нежнорозова палитра руж, с която ще ги направиш по-изразителни и чаровни.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия