Дрехи и чанти за модерните момичета

2015-12-18 18:33:00
Дрехи и чанти за модерните момичета
Снимка: freedigitalphotos.net

Модерните момичета и момчета винаги трябва да блестят със страхотно облекло и ефектна чанта.  Ето какво обикновено носят те, за да изглеждат прелестно всеки ден.

 

Дрехите са направени от естествени материали (деним, вълна, кашмир, кожа и дантела), а цветовете са актуални (жълто, зелено, синьо, червено, розово, лилаво). Материите и цветовете придобиват форма в елегантни кройки на свободни рокли, къси и дълги поли и панталони, гащеризони, жилетки, къси и дълги палта.

 

Бизнес линията е подчертано изчистена и елегантна, като е заложено на класически костюми с дълги и вталени сака, панталони с издължен и прав силует, подчертан от зашити ръбове. Тук цветовете са бяло, черно и червено. Сивото също присъства с комфортна и шикозна кройка, като е предназначено за младото работещо поколение.

 

За официални поводи модерните момичета залагат на стилни рокли. Цветовете са бяло (изключително модерно тази година), черно и телесен цвят. Дантелите са на почит.

 

За модерните момчета облеклата са закачливи, свободни, шикозни и стилни. Костюмите за тях са от деним с класическа кройка на саката и по-разчупена при панталоните. При мъжете комбинациите са по-свободни. Много модерно е момчетата да ходят със спортно сако и дънки. Тази комбинация определено привлича погледите и на момичетата.

 

 

Чантите. Зависи къде отиваш, чанти се носят във всякакъв обем – от малък до внушително голям. Те са от текстил или кожа, едноцветни или шарени. Ето няколко модела.

 

Класическа. Под класически модел се разбира правоъгълна или трапецовидна чанта. Обикновено тези модели са изработен от твърд материал, покрит с мека естествена или изкуствена кожа. Тези просторни и практични аксесоари са предпочитани от работещите и учещите момичета, защото са обемни и побират не само портфейли и ключове, но и много други неща. Сред тези модели са и пощальон-чантите, раниците, спортните или тип дисаги с дълги дръжки, които могат да се носят през рамо.

 

Чанта тип торба. Те успешно се съчетават със спортния стил на облекло и успешно се вписват и в офис стила, защото побират доста неща. Такива обемисти аксесоари влизат в употреба доста често и на ученичките.

 

Чанта тип папка. Тези плоски правоъгълни аксесоари са идеални за съхранение на лични документи, таблети и телефони, така че често се използват от ученици/студенти/работещи. Този тип чанти са особено подходящо попълнение най-вече към вечерните тоалети.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия