Съвети как да изглеждаш добре през зимния сезон

2015-12-11 14:59:00
Съвети как да изглеждаш добре през зимния сезон
Снимка: iStock

Човек може да изглежда добре целогодишно. Да, дори през зимата! Сигурно ти се струва невъзможно да изглеждаш секси и атрактивно, когато си увита в пластове дрехи, но това е възможно, стига да съчетаеш правилно нещата. Виж отговорите на най-често задаваните модни въпроси, свързани със зимния сезон:

 

Възможно ли е да нося поли и рокли през зимата, без да нося чорапогащник?

 

Да, това може да стане, като си слагаш сладки дълги чорапи или обуеш високи чизми, които покриват краката ти. Задължително е да оставиш малко разстояние между тях и долната част на полата. Също така може да носиш дълго палто, което да покрива голата ти кожа. Другият вариант е да носиш дълги поли, които изцяло да покриват краката ти.

 

 

Как да нося зимни пуловери, без да изглеждам безформено?

 

Вариантите са два – единият е да си купуваш само модели по тялото със стегнати нишки, които подчертават силуета. А другият е да носиш широки и безформени пуловери, съчетани с прилепнали дрешки, които да подчертават дупето ти.

 

Може ли да нося спортни панталони всеки ден?

 

Да, може, но е важно от каква материя са направени, за да не изглеждат все едно са за тренировка, а ти ги носиш в ежедневието си. Ако обичаш такъв тип панталони, гледай платът да стои твърд и обърни внимание на детайлите. Нека са прибрани в областта на глезените и е яко да има готини акценти като декоративни шевове, интересни джобове или кожени ленти.

 

Как да изглеждам готино с апрески?

 

На пръв поглед апреските може да не изглеждат готино, но когато се съчетани с нещо свежо, определено привличат вниманието на околните. Купи си апрески и изглеждай атрактивно, като ги съчетаеш с чорапогащник с интересн принт или готини чорапи.

 

Може ли да си взема ботуши от изкуствена кожа?

 

По една или друга причина не можеш да си позволиш ботуши от естествена кожа. Няма проблем, просто се спри на модел от изкуствен велур, той изглежда много по-добре от еко кожата.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия