Забавните проблеми, които има всяко момиче, изправящо косата си

2015-08-24 12:23:00
Забавните проблеми, които има всяко момиче, изправящо косата си
Снимка: iStock

Има някои момичета, които изправят косата си ежедневно, защото не я харесват по друг начин. И именно тези девойки знаят колко проблема имат почитателките на пресата за изправяне на косата. Виж кои са най-забавните проблеми, които има всяко момиче, държащо на идеално изправената коса:

 

Подготвяш се за процедурата дъъъъълго време – знаеш, че изправянето на косата е вредно за нея, затова си се въоръжила с най-различни козметични продукти, които я предпазват от високата температура и я подхранват. Но докато се напръскаш с всичко, докато изправиш косата, докато останеш доволна от резултата от кръглата четка, минава доооста време.

 

 

Чувстваш се виновна за краищата на косата си – всеки път, когато вземеш пресата и погледнеш към косата си, изпитваш вина, защото знаеш, че тя се накъсва и цъфти, защото я изправяш ежедневно. И въпреки вината, ти не се отказваш от изправянето.

 

След като приключиш със сешоара, имаш тепърва много работа – трябва да си професионален коафьор, за да успееш да изправиш косата си перфектно само с помощта на сешоара. А и дори фризьорите не могат да постигнат идеално изправена коса. Ако я искаш перфектна, ще трябва да включиш пресата и да продължиш разкрасителната процедура пред огледалото.

 

Нямаш време за себе си след баня – след като се изкъпеш и излезеш от банята, не можеш просто да си релаксираш или да правиш нещо друго, трябва веднага да се залавяш за оправяне на косата си. Ако тя изсъхне по естествен път, рискуваш да се разхвърчи навсякъде или да се начупи, а ти определено не обичаш чупливи коси.

 

Заричаш се да си миеш косата по-рядко – всеки път, когато прекараш над час пред огледалото, изправяйки косата си, се заричаш, че няма да я миеш в следващите няколко дни, защото не искаш да се подложиш отново доброволно на цялата хамалогия. Но колкото и да ти се иска, не издържаш повече от два дни.

 

Имаш стратегия как да изправиш бретона си – всяко момиче, което има бретон, иска той да бъде перфектен. И за да достигне този ефект, обикновено е преминало през най-различни методи, докато е намерило своя.

 

Винаги се питаш дали си изправила добре косата си на тила – да, определено са най-трудно достижимите кичури, но ти правиш всичко по силите си, за да ги докопаш и да ги изправиш и тях.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия