Нещата за модата, които трябва да знаеш

2015-08-25 21:23:00
Нещата за модата, които трябва да знаеш
Снимка: freedigitalphotos.net

Понякога се депресираш, когато не си облечена според модните тенденции? Спокойно, не си струва да следиш постоянно да се притесняваш, че не си облечена според последните трендове. Четейки следващите редове за мода, ще се почувстваш много по-добре:

 

Недей да се стремиш да следваш всяка нова модна тенденция –  те се сменят толкова бързо, че никога не можеш да бъдеш извън, или в крак с тях. Не се стресирай! Моловете предлагат всякакъв вид дрехи, най-вече според вкуса ти, така че купувай това, което ти харесва.

 

Не си мисли, че фигурата изглежда добре само в даден вид дреха – някои хора си мислят, че им отиват само топове, поли, дънки, или дълги рокли, но това не винаги е вярно. Пробвай да разнообразяваш стила си от време на време. Ако успееш да уцелиш точната мярка дрехи според фигурата ти, тогава няма нужда да се притесняваш, че даден тип дреха не ти отива.

 

Хората ще знаят, че дрехата ти е евтина, само ако им кажеш – някои „скъпи” дрехи по нищо друго, освен по етикета, не се различават от „евтините”. Така че, ако ти хареса някоя „евтина” дрешка, не се притеснявай да си я купиш, важното е да се чувстваш добре в нея.

 

Модата означава да следваш тенденцията, но стилът класата се определят от това да съчетаеш нещата, които ти отиват най-много – никога няма да бъдеш удовлетворена, когато единственото, което правиш е да следваш тенденциите. Намери това, което наистина ти върши работа и стои добре.

 

Можеш да промениш начина, по който хората те виждат само със сменянето на една рокля – всички правим прибързани заключения за хората по външния им вид от пръв поглед, но това може да се промени. На хората им харесва да мислят, че само с поглед могат да те преценят, но почти винаги след първата среща с теб, разбират, че са сгрешили. Още повече, когато те видят на другия ден с работно облекло.

 

Пробвай дрехите, преди да ги купиш. Вероятно изобщо не ти се занимава във всеки магазин да пробваш поне по 3-4 неща. Това е досадно и скучно, понякога и изморително, но няма как да минеш без него. Колкото и да ти хареса някоя дреха, не знаеш как ти седи, докато не я облечеш. Често пъти и размерите се разминават и ще е трудно да прецениш, ако не облечеш дрехата. 

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия