Модните тенденции, които трябва да опиташ това лято

2015-07-17 11:06:00
Модните тенденции, които трябва да опиташ това лято
Снимка: Dreamstime

През лятото човек може спокойно да експериментира с дрехите, които носи и да се облича в свежи цветове, които не са особено подходящи за студените зимни месеци. Модата си е мода, но стилът е въпрос на лично виждане и усещане, затова ако нещо е модерно, но не ти харесва или не се чувстваш добре в него, просто не го носи. Дори да носиш някаква модерна дреха, ако тя ти създава дискомфорт, ти ще излъчваш негативна енергия и никой няма да отчете факта, че дрехата е модерна и готина. И все пак не ти пречи от време на време да се информираш какво е на мода и да носиш нещата, които ти допадат. Виж това лято кои са те:

 

Гащеризони – готиното при тях е, че има най-различни модели, така че най-вероятно ще си харесаш някой и ще се чувстваш добре в него. Важно е да избереш модел, който скрива недостатъците ти и подчертава съвършенствата.

 

 

Бели дрехи – и това лято бялото е на мода. Не е нужно да си облечена от горе до долу в бели дрехи, за да си модерна, просто носи бели панталони, блузки, чанта, аксесоари и т.н.

 

Гладиаторски сандали – този модел е изключително атрактивен и за радост това лято е адски актуален. Има най-различни варианти на гладиаторските сандали, като цените варират.

 

Бродерия – добре е да присъства без значение дали ще е на дънките, роклята, чантата, блузката и т.н.

 

Чанта с ресни – ресните за последно са били модерни през 70-те години, но ето че и през 2015 година отново са на мода. Чантите с ресни определено са атрактивни, така че със сигурност ще ти е приятно да носиш такава.

 

Шапка с широка периферия – тя е изключително подходяща за горещите летни месеци, особено когато си на море или на басейн. Не само, че ще те пази от жаркото слънце, но и ще привлича вниманието на околните.

 

Смъкнати дънки – дънките, които отстрани изглеждат сякаш си ги взела назаем, са модерни и тази година, така че смело се запаси с един чифт и го носи с готино потниче и кецове.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия